Samen aan de slag voor onze mooie stad

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland, Eindhoven is dé hoofdstad van Brainport en Eindhoven is dé stad waar we de toekomst maken. In Eindhoven kun je fijn leven: in de bruisende binnenstad, het moderne Meerhoven of het sfeervolle Stratum. Voor iedereen is er in Eindhoven een thuis.

De ambitie van de stad is goed te zien als je een rondje rijdt door Eindhoven. Een stad vol hijskranen, bouwmaterialen en toekomstige wegen bepalen het beeld. Er wordt gebouwd aan een groeiende stad met in de toekomst 300.000 inwoners. De hijskranen zullen plaatsmaken voor huizen voor onze inwoners en het geluid van bouwverkeer wordt vervangen door geluiden uit een bruisende stad vol met evenementen en festivals. In die stad ga je op een vlotte manier van huis naar werk en weer terug.

Met alle huidige en nieuwe Eindhovenaren willen we leven in een fijne stad. We willen een groene omgeving, zowel in de binnenstad als daarbuiten, het moet veilig zijn en we willen dat er verstandig met onze stad wordt omgegaan.

De VVD is de partij die verantwoordelijkheid draagt en blijft dragen voor die ambitieuze, bruisende en leefbare stad. De VVD is er voor iedereen die bereid is om een positieve bijdrage te leveren aan Eindhoven. Wij willen een stad waar dingen mogelijk zijn, waar we dingen bereiken. Dit alles doen we met zo veel mogelijk vrijheid, met wederzijds respect en met verstandig en betaalbaar beleid. 

Bij deze presenteren wij, van de Eindhovense VVD, met trots het programma waarmee wij de komende jaren aan de slag gaan. Wij zijn positief over de toekomst en gaan de komende jaren aan de slag om onze stad nog beter te maken.