Uitnodiging: Op bezoek bij Tweede Kamerlid Sjoerd Potters

De Eindhovense VVD en de VVD Helmond hebben de handen ineengeslagen om een werkbezoek te organiseren voor onze leden en geïnteresseerden. Op donderdag 16 oktober kun je een uniek kijkje in de keuken nemen van de Tweede Kamer. Niemand minder dan VVD Tweede Kamerlid Sjoerd Potters zal ons ontvangen.

Sjoerd zal een rondleiding door de Tweede Kamer verzorgen. Zo nemen we een kijkje in de fractiekamer, krijg je te horen en te zien waar de andere fracties zich in het gebouw bevinden maar Sjoerd zal ook uitleg geven over een aantal bezienswaardigheden in de Tweede Kamer. Na de ronding nemen we plaats op de publieke tribune om aanwezig te zijn bij een Tweede Kamer debat. Welk debat dit zal zijn, wordt later bekend gemaakt.

We worden om 14:00 uur verwacht in den Haag en sluiten de dag rond 16:15 uur af. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal worden bepaald of het werkbezoek doorgaat, wat voor type vervoer we kiezen en wat de uiteindelijke kosten zijn voor deelname. De kosten zullen in ieder geval zo laag als mogelijk gehouden worden. Als je je inschrijft, wordt je apart op de hoogte gebracht van deze informatie.

Wil jij ook wel eens naar het hart van de democratie? Meld je je dan aan!