10 mei: Landelijke campagne aftrap EU-verkiezingen

Aanstaande zaterdag vindt de campagne aftrap plaats voor de campagne van de Europese verkiezingen. Dit zal gebeuren in Den Bosch waar op dat moment de de internationale bloemen en planten Expo FLORALIËN wordt gehouden.

Om 11:30 uur zullen premier Mark Rutte en de VVD Europa lijsttrekker Hans van Baalen de aftrap van de campagne verrichten. Naast de premier en de lijsttrekker zullen ook veel Eerste- en Tweede Kamerleden aanwezig zijn. Vanzelfsprekend is onze nummer 11 Monique List er ook bij.Eindhovense VVD'ers die hierbij aanwezig willen zijn, verzoeken wij om rond 11:15 uur aanwezig te zijn.

ADRES: 
Brabanthallen, Diezekade 2, Den Bosch. De Centrale Entree is tevens de ingang van de FLORALIËN.

MELDEN:
Alle VVD-aanwezigen dienen zich te melden bij de infobalie in de Centrale Entreehal voor een gratis entreekaart.

KLEDING: 
Bij de infobalie krijgen je naast een entreekaart ook een VVD bodywarmer te leen zodat we herkenbaar zijn op de expo.

PARKEREN: 
Parkeren kan rondom de Brabanthallen. Houd rekening met drukte waardoor geparkeerd dient te worden op het reserve parkeerterrein wat een loopafstand met zich meebrengt.

OPENBAAR VERVOER: 
Er is een gratis pendelbus van het NS Centraal Station Den Bosch naar de Brabanthallen. Deze vertrekt ca. iedere 10 minuten.

PLATTEGROND:
De aftrap zal plaatsvinden in Hal 3, genaamd ‘Internationale Bloemenpracht’. Bij de infobalie krijg je ook een plattegrond.Na afloop van de formele aftrap (ca. 12:30 uur) met de Minister-president gaan we met z’n allen de rest van de beurs bezoeken. Tweede Kamerleden Bart de Liefde en Helma Lodders zullen daarbij de groep aanvoeren.