Ondernemerscafé met Mark Rutte

Op 10 maart vindt er een groot ondernemerscafé plaats met Mark Rutte. De Eindhovense VVD organiseert dit samen met WTC-E, WTC-E Young Professionals, Stichting Liberaal Ondernemers Netwerk Eindhoven, BZW, Eindhoven Young Entrepeneurs en Jong Management.

Dit cafe zal plaatsvinden bij Van der Valk Eindhoven

TER INFO: JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN VOOR DE PITCH. 

Thema
Het thema van deze bijeenkomst is: Brainport Regio Eindhoven trekt Nederland uit de crisis! Deze regio presteert economisch erg goed en dat is iets waar we trots op mogen zijn! Deze avond gaan we onze trots delen met onze minister-president Mark Rutte. Samen met Monique List, de lijsttrekker van de Eindhovense VVD, gaan we in gesprek over hoe Eindhoven zich als voorbeeld toont voor de rest van Nederland. We hebben een interessant programma dat er in hoofdlijnen als volgt uitziet:

Programma
19:00 uur - Ontvangst met welkomstdrankje bij Van der Valk Eindhoven
19:30 uur - Start van het programma
22:00 uur - Start van de borrel

De verdere invulling van het programma wordt vrijdagmiddag 28 februari bekend gemaakt. Ferry van den Broek (vicefractievoorzitter en campagneleider Eindhovense VVD) is deze avond de gespreksleider.Deze activiteit is openbaar en ook Eindhovenaren die geen ondernemer zijn, zijn van harte welkom!WTC-E leden kunnen zich via het WTC-E aanmelden. Bent u geen WTC-E lid, dan wordt uw aanmelding via het onderstaande formulier op prijs gesteld.

Pitchen
Wilt u pitchen voor Mark Rutte, Monique List en een zaal vol ondernemers, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uit de aanmeldingen kiezen wij 7 maart drie start-ups die mogen pitchen. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om meer informatie over uw pitch op te vragen. Dat zal vrijdagochtend gebeuren. U krijgt 3 minuten voor uw pitch die u besluit met een concrete vraag. De zaal kan dan nog vragen stellen en tijdens de borrel kunnen er voor u boeiende contacten ontstaan. Op 8 maart maakt Mark Rutte bekend wie hij uitnodigt om te komen pitchen op 10 maart.