PSV en het Philips Stadion horen in het centrum

Onlangs lazen wij in het Eindhovens Dagblad dat PSV plannen heeft om het stadion uit te bereiden. Het Philips Stadion is te klein geworden. Duizenden supporters staan op de wachtlijst om een stoeltje te bemachtigen. De VVD Eindhoven vindt het goed nieuws dat PSV wil investeren in het stadion, maar dan wél investeren om te zorgen dat het stadion in het centrum kan blijven!

Eindhoven is een van de weinige voetbalsteden met een stadion in het centrum van haar stad. Een unieke positie om te koesteren. De plannen van PSV om het Philips Stadion te verbouwen, te vergoten en te moderniseren juicht de VVD van harte toe.

Strijp-S, binnenstad en Fellenoord

Het Philips Stadion is gepositioneerd in de driehoek van de binnenstad, Strijp-S en het nieuw te ontwikkelen Fellenoord. Centraler kan het stadion niet liggen. Deze centrale ligging zorgt voor reuring in de stad en draagt bij aan de bruisende stad die we met z’n allen willen. Het uitbreiden van het stadion past bij de groeispurt die Eindhoven doormaakt.

Toch ergens anders?

Mocht de verbouwing van het Philips Stadion écht niet lukken, dan ziet de VVD maar éen andere uitkomst: bouw het nieuwe stadion dan op Fellenoord, zodat PSV in het centrum van Eindhoven blijft spelen!