Nieuwe Evenementenvisie Eindhoven

Recent hebben we in de gemeenteraad een nieuwe evenementenvisie unaniem vastgesteld. Daar zijn we als VVD blij mee, want dit is van groot belang voor de stad en het vestigingsklimaat. Evenementen zorgen voor verbinding en sociale cohesie, zijn goed voor ons vestigingsklimaat en maken de stad tot wat we willen zijn: een gastvrije stad waar het goed wonen, werken en recreƫren is.

We willen innovatieve en meer duurzame evenementen die passen bij het techniek-, design- en kennis-profiel van onze stad. En we willen dat buurtevenementen en traditionele evenementen (denk aan intocht Sinterklaas, Carnaval of de Lichtjesroute) goed blijven aansluiten bij de wensen van onze bewoners.

Onze grote evenementen als de DDW en GLOW sluiten goed aan bij ons profiel en sluiten aan bij onze succesvolle citymarketing en onze ambities. Hiermee profileren we ons bovendien vergeleken met andere steden en maken we ons aantrekkelijk voor nieuwe bedrijven en het broodnodige talent.

Deze video van de Evenementenvisie van Gemeente Eindhoven geeft mooi weer wat een bruisende stad Eindhoven is: https://youtu.be/_HZ7kkY2Dno


Zet cookies aan om de video te tonen.