VVD-fractie weer op volle sterkte: “Ed Winters beëdigd als nieuw raadslid Eindhovense VVD”

Op 28 januari 2020 is Ed Winters beëdigd als nieuw raadslid voor de Eindhovense VVD. Winters is een ondernemer in hart en nieren. Jarenlang heeft hij meerdere ondernemingen en stichtingen tegelijkertijd gerund, in binnen- en buitenland. Ondanks dat deze succesvol waren, heeft hij een tijd geleden besloten om dit af te gaan bouwen en zijn focus te leggen op activiteiten die in directe verbinding staan met de stad Eindhoven.

De aanleiding van de toetreding van Winters tot de fractie is verdrietiger. Op 23 december overleed Saskia Wempe. Een grote klap voor de fractie, de gemeenteraad en voor de stad. De VVD-fractie is Saskia dankbaar voor alles wat ze voor de VVD en de stad heeft gedaan en gaat haar enorm missen. Met het toetreden van Ed Winters is de fractie weer op volle sterkte.

De ondernemersgeest van Winters komt goed van pas in zijn rol binnen de fractie. Hij is jarenlang actief geweest op het gebied van innovatie en een ervaren bestuurder en strategisch-/organisatieadviseur. Deze ervaring, met daarnaast een groot commercieel gevoel, zal van toegevoegde waarde zijn binnen de fractie. Ook zal Ed met zijn ondernemerservaring een schakel vormen tussen de politiek en het bedrijfsleven, een belangrijke groep binnen onze stad.

Naast de toetreding van Ed Winters zullen binnenkort tevens twee nieuwe commissieleden toetreden tot de fractie. Beiden hebben eveneens een groot hart voor de stad en zijn al jarenlang een waardevolle bijdrage voor de Eindhovense VVD. Hierover later meer.

Het team is weer compleet: aan de slag!