Eindhovense Marathon

Graag ontmoeten wij jou op zondag 13 oktober tijdens de Eindhovense Marathon om alle sportieve lopers mee aan te moedigen. Dit doen wij uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

De VVD is actief, sportief en gewoon gezellig! Wij ontvangen je/jullie graag in een informele setting, om te genieten van dit mooie sportevenement, samen met leden van de fractie en het bestuur.

Je bent vanaf 12:30 uur van harte welkom bij Restaurant Dijk 9, aan de Stratumsedijk 9.


Ben jij er ook bij?

Om een indicatie te krijgen van de hoeveelheid supporters die wij mogen verwachten, verzoeken wij je vriendelijk om even een mail te sturen van jouw aanwezigheid, en het aantal personen, naar:
Jesse van Hest [fractiemedewerker], via
j.van.hest@eindhoven.nl.

Alle sportieve deelnemers aan de marathon zijn uiteraard ook welkom!

 

Bereikbaarheid:

Vanwege het parcours en het groot aantal bezoekers dat dit evenement aantrekt, zijn de normale aanrijdroutes en parkeervoorzieningen gewijzigd. Via deze link: Bereikbaarheid Eindhovense Marathon vind je de diverse opties.

Graag tot ziens op zondag 13 oktober aanstaande!

Eindhovense Marathon

De Marathon Eindhoven powered by ASML is al jaren een groots tweedaags sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Het hoogtepunt van de dag is de marathon afstand. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours, leidt al jaren tot snelle eindtijden en goede beoordeling van deelnemers.

Meer informatie over het evenement vindt u op:
marathoneindhoven.nl