Een geweldig verkiezingsresultaat

Wat een geweldig resultaat heeft de VVD woensdag behaald! Opnieuw de grootste partij van Nederland. En… de grootste in Eindhoven. Voor de eerste keer kleurde Eindhoven blauw! 24.103 Eindhovenaren stemden VVD en met een opkomst van ruim 78% behaalde de VVD bijna een vijfde van de stemmen! Dank aan alle Eindhovenaren die VVD hebben gestemd!

Ook in Eindhoven timmert de VVD aan de weg. In de oppositie maken we ons sterk tegen links beleid in Eindhoven en blijven we strijden voor een economisch sterke en bruisende stad. Een stad die bereikbaar is en blijft en natuurlijk een veilige stad. We maken ons hard voor het openblijven van de Vestdijk voor de auto, de politiecapaciteit, ruimere openingstijden voor horeca en winkels, een financieel gedegen beleid, een effectiever beleid voor meer mensen aan het werk. Onderwerpen die de Eindhovense VVD van belang vindt en waar we ook het komend jaar aan blijven werken. Met iedereen in de stad!

Dan kunnen we ook bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 de grootste partij zijn in Eindhoven. Blijf ons volgen via onze site www.eindhoven.vvd.nl, via twitter @VVD040 of via Facebook en doe mee!

De Eindhovense VVD