Regio VVD Zuid opgericht, Monique List in bestuur!

Afgelopen zaterdag is de nieuwe VVD-regio Zuid opgericht! Het nieuwe orgaan is de opvolger van de kamercentrales Limburg, Zeeland en Brabant. Onze eigen Monique List is vice-voorzitter van het nieuwe bestuur geworden, van harte gefeliciteerd!

© Martie Verhoeven

Oprichtingsvergadering op 23 april
Zaterdag 23 april vond de oprichtingsvergadering plaats van de nieuwe VVD Regio Zuid. De vroegere Kamercentrales Brabant, Limburg en Zeeland bestaan niet meer, en maken nu gezamenlijk deel uit van de nieuwe Regio Zuid. Tijdens de oprichtingsvergadering werd het nieuwe Regio bestuur gekozen.

List en Hoes in nieuw bestuur
Monique List, ons eigen raadslid en oud-wethouder werd verkozen tot vice-voorzitter. Daarin zal ze onder andere de relatie met de Brabantse lokale netwerken en aandachtspunten voor haar rekening nemen. Oud-burgemeester Onno Hoes is de nieuwe voorzitter van het Regio bestuur.

'Samen zijn we zoveel meer'
Thema van de oprichtingsvergadering in Goirle was ‘Samen zijn we zoveel meer’. In november werd op het landelijke VVD congres besloten om ‘de deuren meer open te zetten’ waardoor iedereen die zich liberaal voelt bij de VVD betrokken is of raakt. Tevens werd in november besloten de partijstructuur anders in te richten.