Tom Meylink

Mijn naam is Tom Meylink, ik ben 53 en opgegroeid in Leenderstrijp, onder de rook van Eindhoven en woon nu alweer 5 jaar aan de Pasteurlaan in Stratum. Na het Lorentz Lyceum ben ik economie in Rotterdam gaan studeren en daarna ben ik enkele jaren als ondernemer actief geweest in onze stad. Op dit moment ben ik werkzaam als countrymanager.
Vanaf mijn jeugd heb ik een grote interesse gehad voor de wereld om mij heen. Hoe komen dingen? Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Geleidelijk krijg je oog voor de processen waarmee wetten en besluiten tot stand komen en ontwikkel je een eigen, gefundeerde mening. Na verloop van tijd merk je dat deze mening overeenkomt met die van een partij. Voor mij is dat zonder uitzondering altijd de VVD geweest.
Weten hoe dingen beter moeten en een duidelijke mening hebben is leuk, maar er echt iets mee doen is beter. Mijn belangrijkste motivatie voor een actieve rol in de gemeenteraad is dan ook dat ik iets wil bijdragen aan de gemeenschap waarin ik leef.
Ik geloof in de eigen verantwoordelijkheid van mensen. Als je vindt dat dingen moeten veranderen moet je ze zelf aanpakken.
Ik heb een brede interesse met de nadruk op economie, ruimte en vastgoed,
mobiliteit en klimaat. Maar ook het initiƫren van een verantwoordingscommissie volgens de principes van de methode Duisenberg vond ik heel eervol en inspirerend. Ik ben ervan overtuigd dat we hiermee een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van het stadsbestuur.


Contact:

  • t.meylink@eindhoven.nl