Bijeenkomst omtrent Niederrhein

Het grensgebied Niederrhein is uniek in Europa. Gemeenten profiteren grensoverschrijdend van elkaars ontwikkelingen in werkgelegenheid, detailhandel, toerisme, etc. Het referendum in het Verenigd Koninkrijk heeft aangetoond dat lidmaatschap van de EU voor burgers niet meer zo vanzelfsprekend is. Maar wat heeft de Brexit voor gevolgen voor onze grensoverschrijdende regio? Samen met vooraanstaande Europese politici uit Nederland en Duitsland zullen de gezamenlijke ontwikkelingsmogelijkheden worden besproken voor Het grensgebied Niederrhein waar ook onze Brainport regio volop mee samenwerkt.

Hoe kan de economische en culturele uitwisselingen lokaal worden versterkt? Kan ons unieke grensgebied een model zijn voor 'meer Europa'?

Aanmelden:
VVD leden kunnen zich het gemakkelijkst per email aanmelden bij: service@freiheit.org onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, aantal deelnemers (+ namen) en eventueel welke organisatie men vertegenwoordigt.

Deelname is kosteloos! De aanmelding is echter wel bindend! Dit heeft te maken met het feit, dat de bijeenkomst uit openbare middelen wordt betaald.

https://shop.freiheit.org/#%21/Veranstaltung/FLV1I