20 juli: oprichtingsvergadering VVD Brainport Regio!

Son en Breugel, Eindhoven en Waalre zijn tot overeenstemming gekomen gezamenlijk een nieuw netwerk te vormen, genaamd VVD Lokaal Netwerk Brainport Regio. Alle ALV’s hebben hiervoor een voornemen uitgesproken, en inmiddels hebben uw besturen alle documenten in orde gemaakt. In augustus zal het hoofdbestuur de aanvraag behandelen, echter hebben we reeds groen licht om de oprichtings-ALV te plannen. Tijd dus om de afdelingen op te heffen en het in te stemmen met het nieuwe netwerk. Daarom nodigen wij u van harte uit voor de ALV op 20 juli aanstaande in het Stadspaviljoen!

Van 20.00 uur tot 20.45 uur staan de opheffings-ALV’s op agenda. Zoals je op de agenda kunt zien, is er voor iedere afdeling een kwartier gepland om in te stemmen met de laatste notulen en opheffing van de afdeling. De notulen van uw laatste afdelings-ALV tref je ook in de bijlage van de eerdergestuurde e-mail aan. Voor de afdelingen die op dat moment geen vergadering is er koffie en thee om alvast met elkaar kennis te maken. 

Om 20.45 uur starten we met de plenaire vergadering voor alle drie de afdelingen.

Zoals u op de agenda ziet (die heeft u ondertussen in uw mailbox), zal tijdens de ALV in eerste instantie door de afdelingen afzonderlijk het besluit tot instemming met de oprichting genomen worden. Vervolgens zal de oprichtingsakte goedgekeurd en ondertekend worden. In de bijlage treft u deze akte ter informatie aan. Wij verzoeken u vriendelijk eventuele wensen tot aanpassing of vragen met betrekking tot de akte voor 6 juli aanstaande door te geven via het secretariaat (secretaris@vvdeindhoven.nl). Wij zullen uw voorstel dan meenemen, dan wel beargumenteren waarom het niet wordt meegenomen.

Na het tekenen van de oprichtingsakte zullen de bestuursleden benoemd worden. Vanuit de oude afdelingsbesturen is een voorstel gedaan voor een nieuw bestuur dat u aantreft in de agenda. Het is echter ook mogelijk dat u zich kandidaat wil stellen. Zie hiervoor de agenda voor de voorwaarden. Uw kandidatuur ontvangen wij ook graag uiterlijk 6 juli via secretaris@vvdeindhoven.nl.

Vergeet u dus niet uw opmerkingen m.b.t. de oprichtingsakte en uw eventuele kandidatuur uiterlijk 6 juli te melden!

Wij hopen u op 20 juli in groten getale te mogen ontmoeten om samen de oprichting van het nieuwe netwerk te vieren en een vliegende start te maken. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze vergadering bij te wonen, dan kunt u zich afmelden bij onze secretaris Joost Hanssen (secretaris@vvdeindhoven.nl).